instagram-welkom-in-het-bumaco-group-kot.jpg

Persbericht lancering website investeerinuwkot.be

Bumaco Group lanceert virtueel huis


8 juni 2020. Versoepeling van de corona-maatregelen, een heropstart van onze samenleving. Na ‘Blijf in uw kot’ is 'Kom uit uw kot!' de slogan die we vanaf nu moeten gebruiken.


"Fout", lacht Roel Buelens, CEO van Bumaco Group, "Wij willen hierbij officieel onze aanvraag insturen om die slogan te wijzigen in: 'Investeer in uw kot!"
Bij Bumaco Group lanceert men immers vandaag de website investeerinuwkot.be . Een ludieke website waar, aan de hand van een virtueel ‘kot’ of huis, mogelijke klanten kunnen kennismaken met het uitgebreide aanbod van de bedrijvengroep.


"De voorbije maanden zijn wij niet bij de pakken blijven zitten", zegt Buelens. "We merkten dat, met het vooruitzicht van een vakantieloze zomer, veel mensen op zoek gingen naar mogelijkheden om het verblijf 'in hun kot' wat aangenamer te maken. Staycation werd duidelijk een modewoord. Zo zagen we bijvoorbeeld dat we in april en mei dubbel zoveel aanvragen kregen voor airconditioning als tijdens dezelfde periode vorig jaar. Ook Lightful, ons nieuw dochterbedrijf dat luxueuze terrasoverkappingen plaatst van Renson schoot meteen stevig uit de startblokken. Maar het totaalaanbod van Bumaco Group is nog veel groter dan dat. En dat wilden we toch even in de verf zetten. ”


Welkom in onze bubbel


Airconditioning, zonnepanelen, laadpalen, verwarming, terrasoverkappingen, domotica, … Met een druk op de knop stap je in ons virtuele kot en maak je kennis met wat Bumaco Group te bieden heeft om het leven in en om je huis comfortabeler te maken. Je krijgt er een voorsmaakje van de vele mogelijkheden, en je kan bij elk onderdeel doorklikken naar de website van het dochterbedrijf voor meer info.


“Met investeerinuwkot.be mikken we vooral op de particuliere markt,” geeft Buelens aan. “Mensen die willen bouwen of renoveren zijn immers dikwijls op zoek naar een en-en-verhaal. Eén aannemer voor meerdere werken kan een serieuze kostenbesparing betekenen. Ook merkten we nog te vaak dat klanten niet altijd op de hoogte waren van de diensten van onze verschillende bedrijven. Dit leek ons de ideale manier om hen te informeren.”

 

 

Benieuwd naar ons virtueel huis?

Investeerinuwkot.be